Меморіал віце-президента ФШУ Артема Сачука.
19 травня 2024 року

Коротка біографія Артема
Артем Сачук був неймовірною людиною, неймовірним керівником, неймовірним менеджером, неймовірним джерелом корисних  ініціатив.

Артем народився 27 листопада 1984 року. Навчався у школі, потім - у ліцеї. Тоді ж починає займатися шахами, його тренером стає Новофастовський Леонід Мойсейович.

У 1993 році провідний шаховий тренер Житомирщини Михайло  Емануїлович Тросман характеризував Артема, як одного з найперспективніших юних талантів: «Артем демонстрував активний, динамічний, комбінаційний стиль гри. Добре почувався у процесі розрахунку варіантів та оцінки позиції. Сміливо вступав у боротьбу з суперниками, не звертаючи уваги на їхні авторитети».  Артем був таким не тільки в шахах, але і в житті…

Артем Сачук виконав норматив кандидата в майстри спорту з шахів, став чемпіоном Житомирської області в 2005 році.

Закінчив Житомирський державний технологічний університет у 2006 році. Після університету у 2006 році почав працювати, створив власний бізнес.

У квітні 2013 року стає президентом Федерації шахів Житомирської області. 

У 2017 році розпочинається робота в державній сфері, він стає начальником відділу звітності та аудиту управління фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку та аудиту Житомирської обласної ради.

У тому ж році закінчив Київський Національний економічний університет імені Вадима Гетьмана і стає магістром за спеціальністю – «правознавство». Також закінчив Міжнародний інститут менеджменту МІМ-Київ і став магістром з «бізнес адміністрування».

У серпні 2017 року стає директором Агенції регіонального розвитку Житомирської області. 

Разом із тим активно продовжує займатися громадською діяльністю. У 2019 році складає повноваження президента Федерації шахів Житомирської області і стає віце-президентом Федерації шахів України. 

У 2020 році стає старшим проектним менеджером Офісу реформ Кабінету Міністрів України, де займається супроводом реформ, законопроектів, які були прийняті Верховною Радою України Артем є одним із співавторів Національної економічної стратегії 2030.

24 лютого 2022 в країну прийшла війна, і на наступний день після повномасштабного вторгнення він з речами прибуває на військову службу, де розвивається і теж має карєрний ріст у 184 навчального центрі. 

Життя завжди вирувало навколо нього та він був активним у житті. Артем був у пошуку нового, багато вчився, досліджував, створював, розвивав. Розумний, освічений, життєрадісний, спортивний. У нього завжди були усміхнені очі, наповнені позитивом. Був прекрасним сім’янином…

7 квітня 2023 року Артема Сачука за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Президент України нагородив медаллю "За військову службу Україні".

26 листопада 2023 року, за день до свого 39-річчя, воїн загинув.
Підсумкові результати



...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...