FIDE World Youth Chess Championships (U14, U16, U18 open & girls)
1 - 13 October 2019

До уваги українських шахістів, які бажають взяти участь у чемпіонаті світу з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 14, 16 та 18 років (1 – 13 жовтня 2019 року, м. Мумбай, Індія).

Для реєстрації у чемпіонаті просимо надіслати на rating@ukr.net та olegtovchyga@ukr.net до 28 липня 2019 року наступну інформацію:

Для гравців:
-Прізвище та Ім’я учасника (по рейтинг-листу ФІДЕ);
-Вікова категорія та статус учасника (основний, додатковий);
-Паспортні дані: Прізвище, Ім’я (по паспорту), дата та місце народження, № паспорта (проїзного документа дитини), дата видачі, дата дії, поштова адреса;
-Вказати на необхідність (чи ні) отримання візи.
-Якісна, чітка копія першої сторінки закордонного паспорта (проїзного документа дитини). Тільки при необхідності отримання візи.
-Актуальне фото. В назві вказати латиною прізвище та ім’я, код ФІДЕ. Наприклад: 14151049 Mitusov, Semen

Для супроводжуючих осіб:
-Прізвище, Ім’я супроводжуючої особи;
-Паспортні дані: Прізвище, Ім’я (по паспорту), дата та місце народження, № паспорта, дата видачі, дата дії, поштова адреса;
-Вказати на необхідність (чи ні) отримання візи.
-Якісна, чітка копія першої сторінки закордонного паспорта. Тільки при необхідності отримання візи.

Для усіх категорій:
-Вказати варіант проживання (дата заїзду, дата виїзду, тип номера, інша інформація);
-Необхідність надання трансферу (аеропорт, дати, час прибуття та від’їзду, №№ рейсів).

Звертаємо увагу на необхідність здійснення оплати організаційного внеску (100 Євро) та оплату за проживання та харчування до 2 серпня 2019 року. Внески до ФІДЕ будуть здійснюватися через Виконавчу дирекцію ФШУ у розмірі встановленому турнірним Положенням:
-70 Євро з основних та персональних гравців;
-154 Євро з додаткових учасників, які посіли у фінальних змаганнях чемпіонатів України серед юнаків та дівчат з класичних шахів місця з 1 по 12;
-210 Євро з додаткових гравців, які посіли у фінальних змаганнях чемпіонатів України серед юнаків та дівчат з класичних шахів місця нижче 12-го або взагалі не брали в них участі.

УВАГА: реєстрація буде проводитися ФШУ через онлайн-систему і при відсутності будь-якої найменшої інформації, вказаної в оголошенні, здійснюватися не буде (сайт чемпіонату її не прийме).

З усіх організаційних питань прохання звертатися до керівника делегації Боднара Миколи Миколайовича 097-275-95-89, bodnarchessvin@gmail.com.