Увага!
Федерація шахів України при підтримці ПАТ ’’Укртатнафта’’ запрошують шахістів України прийняти участь у півфіналі чемпіонату України з класичних шахів 2016 року серед чоловіків та чемпіонатів України серед чоловіків зі швидких та блискавичних шахів.
 
Дата проведення змагання: 03-15 жовтня 2016 року.

РегламентДодаток №1 до регламентів
Місце збору учасників: м. Кременчук, Полтавська область, вул.50 років Жовтня, буд. 33 - ЦЕНТР КУЛЬТУРИ і ДОЗВІЛЛЯ (Палац культури "Нафтохімік") ПАТ "Укртатнафта". Доставка до місця проведення змагання за попереднім замовленням: за рахунок організаційного комітету.

Місце проведення: Кременчуцький район, село Омельник, провулок Сонячний, 11-те приміщення оздоровчого комплексу "Нафтохімік" ПАТ "Укртатнафта" (30 хвилин від центру міста Кременчука).

Система проведення: змагання проводяться згідно з діючими в Україні правилами змагань у відповідності до затверджених регламентів.

Організаційним комітетом змагання встановлено призовий фонд:
-змагання з класичних шахів-80000 грн.;
-змагання з швидких шахів-10000 грн.;
-змагання з блискавичних шахів-10000 грн.

Учасники та особи, що супроводжують, зможуть розміститися у приміщенні оздоровчого комплексу "Нафтохімік" ПАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький район, село Омельник, пер.Сонячний, 11, www.ivushka.com.ua):
вартість проживання за добу :100-140 гривень; триразове харчування 105 грн. на добу.

За рішенням Федерації та організатора учасники фіналу чемпіонату України 2015 року та інші гросмейстери (загальна кількість до 20 осіб, пріоритет рейтинг ФІДЕ на 01.10.2016 року) забезпечуються безкоштовним проживанням у одномісних номерах з триразовим харчуванням на термін з 03 по 15 жовтня 2016 року (включаючи чемпіонат України з бліцу та рапіду).

Попередні заявки надсилаються до турнірного директора змагань, президента Полтавської обласної федерації шахів Щербова Григорія Анатолійовича (електронна пошта chessman1@ukr.net).

Реєстрація учасників півфіналу чемпіонату України з класичних шахів серед чоловіків здійснюється за місцем проведення змагання - до 20:00 у день приїзду. Всі учасники змагання повинні мати ксерокопію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру та ксерокопію паспорту.

З приводу доставки учасників змагань, замовлення проживання, інших організаційних питань звертатися до турнірного директора змагань, президента ПОФШ Щербова Григорія Анатолійовича - моб.тел. 0955139242 (МТС), 0967098179 (Kyivstar). E-mail: chessman1@ukr.net