Третій чемпіонат України з інтелектуальних видів спорту.
3-8 липня 2018 р.


ПРЕСРЕЛІЗ

Фестиваль шахів в Сумах.

Федерація шахів та шашок Сумської області за ініціативою її Президента Тимошенка М.Є., члена виконкому Федерації шахів України, в третє, за підтримкою Федерації шахів та шашок України, Сумської обласної організації роботодавців ‘Сумський регіон’ (Лапіна Є.В.) Голови громадської ради при Сумській облдержадміністрації (Михайловського В.В.), згідно єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних та оздоровчих заходів України на 2018 рік з 03.07.-08.07.2018 року в м.Суми в приміщенні Сумського будівельного коледжу провели особисто-командний чемпіонат України з інтелектуальних видів спорту (шахи і шашки ‘64’).

28 шахістів і шашистів із 9 областей України - Одеської, Луганської, Харківської, Хмельницької, Сумської, Київської, Житомірської, м.Сум, м.Ромни - різного віку та кваліфікації виборювали звання найсильнішого.


Президент Федерації Тимошенко М.Є. привітав учасників змагань та передав щиру підтримку заходу від Федерації шахів і шашок України.

В щирій спортивній боротьбі чемпіоном 3-го чемпіонату України став знаний майстер Калюжний Андрій (м.Харків). Другий рядок виборов Черних Володимир (м.Київ), на третьому місці Смаченко Василь (Київська область).

Чемпіоном в командному заліку стала команда в складі: Черних Володимира (м.Київ) та Смаченко Василя (Київська область). На другому місці: Калюжний Андрій (м.Харків) та Даценко Володимир (Харківська область), на третьому - команда Сумської області в складі: Дилик Олександра (м.Ромни), Марченко Віталія, Ярошенко Олександра.

В особистому заліку шахи: 1.Черних Володимир; 2.Семенов Микола; 3.Бохнак Тимофій-Одеська область.

В особистому заліку шашки: 1.Корольов Валентин (м.Суми); 2.Калюжний Андрій (м.Харьків); 3.Настасенко Надія (м.Суми).

Президент Федерації Тимошенко М.Є. від імені Федерацій вручив переможцям Кубок, дипломи і медалі, грошові призи, а також пам'ятні дипломи та медалі учасникам змагань.

Чемпіонат пройшов у теплій і дружній атмосфері

В.А.Савченко